najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U udesu uništen Putinov automobil, poginuo vozač (video)

Vozač Vladimira Putina učestvovao je u čeonom sudaru u Moskvi, u kojem je poginuo Putinov vozač, javili su danas ruski mediji.

Prema medijskim navodima, u nesreći je učestvovao Putinov službeni crni BMW, a ruski predsednik se u tom trenutku nije nalazio u vozilu, preneo je britanski „Dejli mejl“.

Do nesreće je došlo kad je u BMW udario drugi automobil, koji je iz svoje trake prešao u suprotnu, onu kojom se kretalo Putinovo vozilo.

https://www.youtube.com/watch?v=eoRiJySpWpQ

Snimci sa nadzornih kamera koji snimaju saobraćaj na moskovskoj aveniji Kutuzovski pokazuju kako se „mercedes“ čeono sudara sa predsedničkim BMW-om.

Ruski mediji navode da je automobil vozio Putinom omiljeni zvanični vozač i da je on poginuo na licu mesta, kao i da Putin u tom trenutku nije bio u vozilu.

Vozač „mercedesa“ je prebačen u bolnicu u kritičnom stanju.

Ime Putinovog vozača nije objavljeno, ali mediji navode da on ima više od 40 godina radnog iskustva kao vozač ruskih zvaničnika.

Avenija Kutuzovski je bila blokirana nekoliko časova posle nesreće, a stvorile su se i velike gužve.

Međutim, ruski mediji tvrde drugačije.

https://www.youtube.com/watch?v=imCpLOv0DmI

„Automobil be-em-ve, koji pripada Savetu Federacije, koristio je senator iz Vologdske oblasti Jurij Vorobjev, ali on nije bio u njemu u trenutku udesa, već samo vozač“, navode ruski portali.

Vozač mercedesa sa kojim se „be-em-ve“ sudario je Jan Kamilov i on je u teškom stanju u bolnici.

Elena Krilova, šefica voznog parka Saveta federacije, kazala je da je poginuli vozač za 40 godina rada više puta vozio različite ministre, radnike predsedničke administracije i poslanike u Državnoj dumi.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Dario

    Putin nema odredjen auto vec PARK AUTOMOBILA….. 2 ima posebna za inostranstvo. Sa druge strane se vidi da je nesretnik sa BMW-om izazvao sudar. Ovi novinari, ne umeju pravilno ni da prevedu dezinformaciju sa imperijalistickog jezika !!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike