U trendu

Ubica osmočlane porodice bio u svađi sa žrtvom

Šestoro dece i njihove roditelje u kući u Hjustonu ubio je čovek koji je bio u svađi s ubijenom majkom i koji je poznat policiji zbog ranijih nasilnih napada, saopštile su vlasti.

Dejvid Konli (48) optužen je za teško ubistvo. Većina njegovih žrtava imala je vezane ruke, a neke su imale višestruke rane od vatrenog oružja, saopštila je policija u nedelju.

Majka i otac, Davejn i Valeri Džekson, imali su 40 i 50 godina, a deca su bila uzrasta od šest do 13 godina.

Veruje se da je nastarije dete sin Valeri Džekson i Dejvida Konlija.

„Ne možemo potpuno da shvatimo motiv nekoga koji bi oduzeo živote toliko nevinih ljudi. Posebno živote mladih“, izjavio je zamenik šefa policije Tim Kenon, dodajući da motiv ubice verovatno ima veze sa svađom sa bivšom partnerkom Valeri.

Policija je pozvana u subotu uveče da proveri kuću u Hjustonu. Policajci su kroz prozor primetili telo jednog maloletnika, posle čega su četiri policajca upala u kuću. Tada je Konli otvorio vatru, a na to su se policijaci povukli i sačekali specijalce. Konli se posle nekoliko sati predao.

Konli ima krivični dosije još od 1988. godine, a prošlog meseca optužen je za napad u kući u kojoj je ubijena porodica Džekson.

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar