najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Uhapšen najstariji sin Sare Pejlin zbog porodičnog nasilja

Najstariji sin bivše republikanske kandidatkinje za potpredsednicu Sjedinjenih Američkih Država Sare Pejlin uhapšen je zbog svađe sa devojkom, tokom koje je zapretio da će se ubiti automatskom puškom AR-15, navedeno je u sudskim dokumentima.

Trek Pejlin (26) je optužen za napad, mešanje u izveštaj o porodičnom nasilju i posedovanje oružja u alkoholisanom stanju, tokom incidenta koji se u ponedeljak tokom noći u porodičnoj kući njegovih roditelja u Vasili, na Aljasci, prenele su agencije.

Prema sudskim dokumentima, Trekova devojka je pozvala hitnu službu 911 i prijavila da je muškarac udario po licu u trenutku dok je kod sebe imao oružje.

Nešto kasnije, muškarac koji se predstavio kao Trek Pejlin nazvao je istu službu i rekao da je ženska osoba koja je pozvala 911 pijana.

Kada je policija stigla, Trek nije „želeo da sarađuje sa njima, bio je ratoboran i izbegavao je da odgovara na pitanja“,  stoji u sudskim dokumentima.

Policija nije odmah mogla da pronađe žensku osobu, koja je prijavila incident i s obzirom na Trekovo intezivno ispoljavanje neprijateljstva, stavili su mu lisice. Nešto kasnije, policija je pronašla njegovu devojku koja se krila ispod kreveta na gornjem spratu u kući.

Ona je izjavila da se uplašila da bi Trek mogao da puca na sebe, otrčala je u kuću i sakrila se ispod kreveta.

Trek Pejlin je služio kao veteran u Iraku.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike