U trendu

Užičanin pobednik u skokovima na glavu sa Starog mosta

MOSTAR – Užičanin Dragan Milnović pobedio je danas u skokovima na glavu sa Starog mosta u Mostaru, i titulu pobednika, poznatu mostarsku lastu nakon dugo vremena odneo iz grada na Neretvi.

Time je, kako piše Klix.ba, razbio famu da u Mostaru uvek pobeđuju samo Mostarci.

Ponosan na osvojenu titulu, Milnović je nakon preuzimanja pobedničkog pehara rekao da je današnja pobeda za njega ogromni uspeh, jer su mostarski skokovi poseban izazov za svakog skakača.

„Idemo svuda po regionu i skačemo, ali Stari most je Stari most i sa njim nema zezanja, za njega se mora pripremati posebno“, kazao je novi šampion mostarskih skokova koji će naredne godine iz Užica doći da brani titulu najbolje mostarske laste u Mostaru.

Ističe da je ovo njegovo treće učešće na mostarskim skokovima, te da se prošle godine doslovno obrukao, ali nakon upornog treniranja ove godine je uspeo da izvede dva najbolja skoka i osvoji pobedu u Mostaru.

„Nakon dugo godina pobeda je iz Mostara otišla u Srbiju, u Užice. Momak koji je najbolje skočio Dragan Milnović je zasluženo pobedio i drago mi je zbog toga. Imao je dva odlična skoka i sve desetke“, kazao je za Klix.ba Mostarac Lorens Listo koji je osvojio 13 rekordnih pobeda u skokovima sa Starog mosta a sada predsedava Klubom skakača u vodu

Naglasio je da su mostarski tradicionalni skokovi sa Starog mosta međunarodnog karaktera i da takmičari dolaze iz čitavog regiona, a ove godine kako ističe i žiri je bio međunarodni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar