U trendu

Već 24 sata: Putnici za Beograd u Atini večeras stižu u Beograd

Putnici koji su u subotu trebali da polete iz Atine za Beograd zaglavljeni su već 24 sata u Grčkoj jer je, kako im je rečeno, avion pokvaren.

Kako je Tanjugu rekla putnica na ovom letu, oni se trenutno nalaze na atiinskom aerodromu, pošto im je noćas oko 3 sata obezbeđen hotelski smeštaj.

Radi se, kako je rečeno, o redovnom letu Er Srbije.

Atina: Putnici zaglavljeni zbog kvara aviona

Putnici koji su u subotu trebali da polete iz Atine za Beograd zaglavljeni su već više od 24 sata u Grčkoj jer je, kako im je rečeno, avion pokvaren.

Kako je Tanjugu rekla putnica na ovom letu, redovan let Er Srbije bio je zakazan za subotu u 15:35 sati, ali kada su se putnici već ukrcali i kada je avion počeo da se kreće po pisti, vraćen je, jer je utvrđen tehnički problem.

Nakon toga, pokušano je još jedno poletanje, ali kako nije uspelo, putnici su noćas oko 3 sata prebačeni u hotel.

Sagovornica Tanjuga kaže, da je od jutros vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 sati, ali da su nakon tog vremena putnici vraćeni na aerodrom bez objašnjenja.

Prema njenim rečima, među putnicima ima i dece i invalida.

(Tanjug)

Putnici koji su ostali u Grčkoj večeras stižu u Beograd

Let JU513 Er Srbije koji je u subotu trebalo da krene iz Atine za Beograd otkazan je i putnici ovog aviona se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj. Kako „Blic“ saznaje, putnici će večeras biti prebačeni u Beograd.

U kompaniji „Er Srbija“ za „Blic“ su potvrdili da je let JU513 još uvek odložen zbog tehničkih problema. U „Er Srbiji“ navode da let kasni i da u pitanju „nije nikakva situacija koja je dovela bezbednost putnika u pitanje“.

– Er Srbija pruža svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjena. Er Srbija je po putnike poslala drugi avion iz Beograda za Atinu, dok se tehničko pitanje ne reši – saopštili su iz ove kompanije.

Putnici koji se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj su nervozni zbog dugog čekanja. Njima je tokom noći bio obezbeđen hotelski smeštaj, međutim nastala je neprijatnost jer se, kako kažu među putnicima nalaze i deca. Kako su rekli od jutros je vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 sati, kao i da su nakon tog vremena putnici vraćeni na aerodrom.

Kako navode u „Er Srbija“ žale zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima.

– Činimo sve kako bi let krenuo što pre. Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za „Er Srbija“ – saopštili su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.