U trendu

„Vol strit džornal“:“Hilari 4.0″ u trci za Belu kuću 2020.

VAŠINGTON – Dvostruki predsednički kandidat demokrata Hilari Klinton će po treći put pokušati da uđe u Belu kuću, napisao je njen dugogodišnji savetnik Mark Pen u tekstu koji je objavio „Vol strit džornal“, predviđajući da će se bivša prva dama i državna sekretarka spremiti za „Hilari 4.0“ kampanju za 2020. godinu.

Pen i bivši njujorški političar Endrju Stejn napisali su u tekstu koji je juče objavljen, da će se u trci 2020. godine Klintonova predstaviti kao predvodnik liberala, preneo je Politiko.

Ona neće dozvoliti da joj neka „mala stvar poput dva zapanjujuća poraza stoje na putu za Belu kuću“, napisali su Pen i Stejn.

Klintonova je izjavila u intervjuu početkom meseca da bi želela da bude predsednik, iako je prethodno rekla da ne želi da se ponovo kandiduje za taj položaj.

Drugi dugogodišnji savetnik Klintonove Filip Rajns izjavio je za Politiko prošlog meseca da smatra čudnim da se njeno ime nije našlo među potencijalnim kandidatima za izbore 2020. godine, iako je dodao da trenutno ne može da zamisli demokratu koji bi mogao da uspešno izazove aktuelnog predsednika Donalda Trampa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.