U trendu

Zeman predlaže da se ekolozi u Češkoj pozatvaraju u rezervate

Predsednik Češke Miloš Zeman nastavio je seriju brutalnih šala na račun profesija i grupa u društvu koje mu smetaju i danas je u Brnu predložio da se zeleni aktivisti i ekolozi proteraju u rezervate u divljinu a Česi bi dolazili na ekskurzije da gledaju kako su se snašli.

„Oduzimanje vozačkih dozvola je blaža varijanta. Predlažem suroviju varijantu – otvaranje rezervata za te aktiviste. Rezervat bi bio u divljini, bez struje, kanalizacije i vodovoda. Kada bi hteli da se ogreju morali bi da obore drvo.  A mi bi organizovali ekskurzije u te rezervate da vidimo kako su se snašli ljudi koji su upravo ovde u Brnu uspeli da zagorčaju život svim normalnim ljudima“, kazao je danas Zeman tokom obilaska juga Češke.

Upravo odbornici stranke Zelenih, kao i odbornici stranaka koje su u parlamentu u opoziciji bojkotovali su danas posetu šefa države Brnu u znak protest protiv toga kako se predsednik Zeman ponaša – vulgarno govori u medijima a Češku pokušava da orijentiše više Rusiji i Kini nego evropskim i američkim saveznicima. 

Poslednja Zemanova morbidna šala koja je uzburkala duhove u Češkoj a primetili su je i svetski mediji bilo je kada je ovog meseca u Pekingu pred sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom privatno rekao a mikrofoni registrovali  da je novinara u sali suviše i da bi ih trebalo likvidirati.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike