U trendu

Žena povređena u sinoćnem napadu u Zagrebu operisana i u teškom stanju

ZAGREB – Lekar kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu Tonko Marinović izjavio je danas da je žena koja je primljena u bolnicu nakon što je sinoć nju i njeno dete napao bivši suprug, operisana i da su njene povrede opasne po život.

„Ona je u večernjim satima primljena sa teškim povredama glave, nakon čega je operisana. Radi se o povredama opasnim po život i u ovom trenutku nemoguće je reći kakav će ishod biti, moguće je da se završi i na najgori način“, rekao je Marinović za RTL.

Državna sekretarka u Ministarstvu rada i socijalne zaštite Margareta Mađerić izjavila je da je porodica bila pod nadzorom nadležnog centra za socijalnu pomoć i da su oni odmah nakon saznanja o nesreći oformili vanredni upravni nadzor.

„U ovom trenutku ne mogu reći da li je bilo propusta u delovanju centra za socijalni rad, još uvek se sve utvrđuje i obavestićemo javnost kada nešto više saznamo“, rekla je Mađerić.

Mediji su ranije preneli da je muškarac (41) kasno sinoć u Zagrebu, na Kozari putu, napao sekirom bivšu ženu (41) i dete (1,5), pa pobegao, nakon čega je dete podleglo povredama u zagrebačkoj bolnici.

Napadač je pokušao da pobegne i završio na zaobilaznici gde je na njega naletelo vozilo i na mestu ga usmrtilo, prenosi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar