U trendu

Žrtva poplave u Hjustonu podivljala na novinarku CNN-a (video)

Izbezumljena žena koja je sa decom uspela da se spasi od poplava u Hjustonu, izdrala se na CNN-ovu reporterku jer joj je samo trenutak nakon što je sa dvoje dece stigla u sklonište, stavila mikrofon pred lice.

– Pokušavate da intervjuišete ljude dok prolaze najgoru stvar. Nije vam to najpametnija stvar koju možete da uradite. Ljudi se lome, a vi sedite ovde sa svojim kamerama i mikrofonima i pitate nas šta ne valja s nama. I još pokušavate to da shvatie sa mikrofonom ispred moje face. Drhtim od hladnoće i deca su mi mokra. A ti mi još zabijaš mikrofon u lice – rekla je novinarki Rouzi Flores žena koja se predstavila kao Danijela.

https://www.youtube.com/watch?v=kqkcajYOTfc

Neprijatni razgovor se dogodio nešto pre 13 sati po lokalnom vremenu u skloništu u Hjustonu. Flores je prišla nasumično izabranoj ženi koja je u sklonište stigla sa decom.

– Čekali smo policiju 36 sati, a nikada se nije pojavila. Mahali smo belim zastavama i sve, ali niko nije došao. Bili smo tamo pet dana bez hrane i bez svetla. Prvi dan smo morali da prelazimo preko vode da bi došli do hrane. – rekla je žena.

Zatim je objasnila kako je sa decom pobegla iz kuće i sklonila se u obližnju benzinsku pumpu gde je čekala da neko dođe po nju i decu.

Novinarka se, nakon izlva besa, izvinila ženi i deci.

– Čini se da si našla vrlo uznemirenu porodicu tamo – rekao joj je voditelj Džim Akosta pre nego što se odjavila iz programa.

Kasnije su prokomentarisali incident primetivši da je majka bila na ivici pucanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar