najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Komunalne informacije

Foto: TanteTati/pixabay.com

Komunalne informacije za 23. januar

Radovi na vodovodnoj mreži na Vračaru i Voždovcu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac u utorak, 23. januara, od 8 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Gospodara Vučića (između ulica Vojislava Ilića i Grčića Milenka), Grčića Milenka (između Veselina Masleše i Južnog bulevara) i Generala Horvatovića (između Grčića Milenka i Đerdapske).

Vodu toga dana od 8.30 do 14 časova neće imati ni potrošači u Kruševačkoj ulici, između Veselina Masleše i Gospodara Vučića. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog javnog komunalnog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Suzbijanje komaraca u zatvorenom prostoru u pet opština

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine sprovodi tretman suzbijanja komaraca u zatvorenom prostoru stambenih objekata. Ove nedelje tretmani će se sprovoditi na teritoriji opština Palilula, Rakovica, Novi Beograd, Voždovac i Stari grad.

Sa dolaskom hladnog vremena komarci se povlače u zatvorene prostore kako bi tu prezimeli. Zato se mole građani koji uoče komarce u svojim ulazima, podrumima ili tehničkim etažama da problem prijave Zavodu na telefon: 011/3054-000, putem mejla: zavod@biocidi.org.rs ili sajta www.biocidi.org.rs.

Tretmani su besplatni i sprovodiće se do kraja aprila.

Radovi u Ulici vojvode Blažete

Deo Ulice vojvode Blažete biće zatvoren za saobraćaj od 15. do 31. januara, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. Kako se precizira u saopštenju, zatvara se deo između Jovana Đaje i Mite Ružića,

Radove izvodi „ZOP Inženjering”, dodaje se u saopštenju.

Planirana isključenja struje

Informacije o planiranim isključenjima struje možete pročitati na sajtu http://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/planirana-bgd
Elektrodistribucije Beograd.

Tel. broj Informativnog centra EDB-a Ogranci Beograd je 3957-777.