Hitman: agent 47

Žanr: akcija, krimi, triler
Trajanje: 96 min.

Glavne uloge: Rupert Frend (Rupert Friend), Hana Ver (Hannah Ware), Zahari Kvinto (Zachary Quinto)
Scenario: Skip Woods, Michael Finch
Režija: Aleksandar Bah (Aleksander Bach)

SINOPSIS

Agent 47 (Rupert Frend) je produkt genetskog inženjeringa. Poznat je po dvema poslednjim brojkama svog bar-koda koji mu je istetoviran na potiljku. Predstavlja vrhunac decenijskog istraživanja i klon je prethodnog Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine, a iznad svega – natprosečno je inteligentan. Poslednja meta Agenta 47 je korporacija koja želi da otkrije njegovu prošlost, kako bi stvorila vojsku još „delotvornijih“ ubica. Na ovom zadatku, Agent 47 saznaće mnogo o svom poreklu, ali upoznati i devojku Katju Van Dis (Hana Ver) koja jedina ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje, Agent 47 započeće bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

O FILMU

Film o elitnom ubici koji se uvek kreće u senci i ima neverovatne alatke i oružje na raspolaganju, pored brojnih gejmera, privući će ljubitelje dobre akcije. Rupert Frend igra žestokog Agenta 47, a pored njega u filmu se pojavljuju Zahari Kvinto, Hana Ver, Tomas Kretšman i Kiran Hinds.

„Hitman: Agent 47“ je debitanski film Aleksandra Baha. Film istražuje pitanje „Da li je moguće da se uklone emocije, kao što su ljubav i strah, koje čine ljudsko biće?“ Jednu od glavnih uloga tumači Zakari Kvinto (Spok u Zvezdanim stazama), dok se Rupert Frend odlično snašao u ulozi Agenta 47. Rupert Frend opisuje Agenta 47: “47 izgleda neuništivo i izuzetna je mašina za ubijanje, ali, u stvari, on je osoba koja krvari i oseća. Samo je veoma, veoma dobar u skrivanju.”

Oficijelni sajt: Hitman: Agent 47 (2015)

Premijera: 27. avgust 2015. godine

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike