U trendu

Kradljivac Hocenploc

Žanr: porodična krimi komedija
Trajanje: 94 min.
Zemlja porekla: Nemačka

Glavne uloge:

Armin Rode (Armin Rohde), Martin Šturk (Martin Sthurk), Manuel Štajc (Manuel Steitz), Rufus Bek (Rufus Beck), Katarina Talbah (Katharina Thalbach)

Scenario:Ulrih Limer (Ulrich Limmer), Klaus Peter Hant (Claus Peter Hant)
Režija:Gernot Rol (Gernot Roll)

SINOPSIS

Deca i odrasli će uživati: veliki filmski debi svima omiljenog lopova! „Ja kradem šta želim, po tome sam poznat“, hvališe se ovaj razbojnik i dodaje da je najveći lopov ikada viđen na svetu. Da samo nije ukrao bakin omiljeni mlin za kafu, onda Kasperl i Sepel ne bi krenuli u opasnu potragu i razmenu slova (da nas lopov ne bi prepoznao). Policajac Dimpfelmoser možda nikada ne bi upoznao frau Šloterbek, proročicu, i njenog krokodoga Vastija (psa pretvorenog u krokodila). I prelepa vila Amarilis bi možda venula i venula u raljama zlog maga Zvakelmana. Srećom, na kraju je svako dobio šta je zaslužio: vilinske biljke, krompire, minijaturni zamak, zlatne čeze prekrivene peskom. Naravno, baka je dobila nazad svoj mlin za kafu.

O FILMU

Razbojnik Hocenploc nastao je od dve legendarne dečje knjige iz trilogije „Otfried Preussler“, koja je prevedena na 34 jezika i prodata u više od 6,5 miliona primeraka širom sveta.

Oficijelni sajt:

 • Rauber Hotzenplotz, Der (2006)

  Premijera: Festival dečjeg filma – oktobar 2006. godine

 • 1 komentar
  1. Mia Marković

   Naj film.

  Napišite komentar

  Najnovije iz rubrike