Ovo su najgori glumci u 2018. godini

Neuspešni mafijaški film Džona Travolte „Goti“ i američki predsednik Donald Tramp su među nominovanim za Zlatne maline, ‘nagrade’ za najgora filmska ostvarenja u 2018. godini.

Nagrade ustanovljene pre 39 godina dodeljuju se u devet kategorija, od najgoreg filma, preko najgoreg glumca ili glumice, do najgoreg rimejka ili nastavka. Pobednici će biti objavljeni 23. februara, dan uoči dodele Oskara.

Poslednji u nizu filmova o Šerloku Holmsu „Holms i Votson“ dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Vila Ferela i Džona Rajlija, „koji su upropastili dva najvoljenija lika svetske literature“, prenosi Hina.

Po šest nominacija dobili su takođe i film Dineša de Suze „Death of a Nation“ i lutkarska komedija „Happytime Murders“.

Tramp je nominovan za najgoreg glumca za uloge u dva dokumentarca prošle godine, „Smrt nacije“ reditelja Dineša de Souze i „Farenhajt 11/9“ Majkla Mura.

Trampova supruga Melanija i njena bliska saradnica Kelijen Konvej nominovane su za najgore sporedne glumice za arhivske snimke upotrebljene u filmu „Farenhajt 11/9“.

Tramp već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samoga sebe u filmu „Ghosts Can’t Do It“ sa Bo Derek.

„Goti“, film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Džonu Gotiju, potpuno je propao na bioskopskim blagajnama, i nominovan je za najgori film, scenario i najgori glumački par Džona Travoltu i njegovu suprugu Keli Preston.

Za nagrade glasa oko 1.000 članova Zlatne maline iz 25 zemalja.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike