Pan: putovanje u zemlju Nedođiju 3D

Žanr: avantura, porodični, fantazija, 3D
Trajanje: 111 min.

Glavne uloge: Levi Miler (Levi Miller), Geret Hedland (Garrett Hedlund), Hju Džekmen (Hugh Jackman), Runi Mara (Rooney Mara)
Scenario: Jason Fuchs, J.M. Barrie
Režija: Džo Rajt (Joe Wright)

SINOPSIS

Petar je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljivog buntovničkog duha koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojem provodi život. Ipak, jedne potpuno neverovatne noći, Petar duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nedođija. U toj zemlji će pokušati da pronađe svoje mesto, a doživeće najneverovatnije avanture i preživeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobedio okrutnog pirata, Petar otkriva svoju sudbinu – postaće heroj koji će zauvek ostati zapamćen kao Petar Pan.

O FILMU

Pan je potpuno nova pustolovina koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je napisao Džejms Metju Beri. Producent filmova Hari Poter donosi nam ovu novu verziju starog klasika. Film je režirao Džo Rajt, a u njemu ćemo kao Crnobradog gledati Hjua Džekmena, Gereta Hedlanda kao Kapetana Kuku, Runi Mara kao Tajger Lili, dok se u ulozi Petra Pana pojavljuje potpuni naturščik Levi Miler.

Oficijelni sajt: Pan (2015)

Premijera: 8. oktobar 2015. godine

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike