U trendu

Spasavanje Deda Mraza 3D

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 83 min.
Premisa: Animirana bajka o malom vilenjaku koji je odlučio da spasi Božić!

Glavne uloge u sinhronizaciji:Ivan Bekjarev, Milan Čučilović, Igor Damnjanović, Mina Lazarević, Jadranka Selec, Ivana Popović, Žarko Stepanov i Daniel Sič.
Scenario:Tony Nottage, Ricky Roxburgh
Režija:Leon Joosen, Aaron Seelman

SINOPSIS

Bernard Elf, patuljak koji radi u fabrici igračaka Deda Mraza, sanja da će postati čuveni pronalazač. Međutim, kako i njegov poslednji pronalazak, uređaj koji ljudima vraća sećanja na Božić propadne, mladi patuljak gubi svaku nadu. Mogućnost da ponovo pokaže svoju vrednost pojavljuje se kada Deda Mraza kidnapuje zli Nevil Bedington, koji želi da sazna tajnu kako Deda Mraz uspe da za jedno veče isporuči poklone svoj deci sveta. Bernard zna tajnu koja leži u vremeplovu koji omogućava da se sva deca probude upravo za božićno jutro, a ta mašina će upravo i biti jedino rešenje za spas Deda Mraza.

O FILMU

Opasnost koja se nadvila nad Severni pol ovoga Božića mogla bi da dovede u pitanje posetu Deda Mraza deci sveta. Naime, zli vilenjak je odlučio da ukrade poznatom Dedici mašinu pomoću koje on putuje kroz vreme i u jednoj večeri uspeva da podeli poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli. Kako bi to sprečio, simpatični vilenjak napustiće svoju štalicu i upregnuti sve svoje snage ne bi li spasao Božić i osigurao dostavu poklona na vreme.

Oficijelni sajt:

 

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike