Prvi seks – najluđa iskustva

„Siš’o s’ voza na usputnoj stanici, pa u kukuruz. Posle ček’o drugi čet’r sata… Čet’r sata čamio čekajući….! Ja mojoj ni ime nisam znao. Upozn’o u vozu. Znam toliko da je bila iz Dervente. Tako mi rekla u kukuruzu, tik do žel. stanice Stara Pazova…“ (grof Vronski)

„Prvo sam preskočio – odmah sam imao drugo…“ (Dragoljub69)

„Čim sam primetio da me babica seksulano iskorišćava, ja sam zaplakao… al ne vredi… odsekoše mi vrpcu i umoteše u neke krpe… i ko te šiša, konju. Posle mi babica donosila tompuse u inkubator… “ (Konj_na_belom_princu)

„Imao sam 17 godina i otišao na rođendan kod drugara… i tu je bila ona… debela krava… Pošto smo se svi ponapijali, ja rešio da joj ga uvalim (riba je bila gabor nad gaborima) i tako – ona je bila pijana i u nesvesti, a i ja sam bio mortus… Inače, pre mene ju je oplevio taj drug, a posle mene još dvojica (znam da je kažnjivo, ali pošto se ona ne seća, onda se ne uzma u obzir?). U svakom slučaju, ona se ne seća, a ja bih voleo da se to nikad nije dogodilo. Sad kad se setim, dođe mi da se udarim koliko sam bio glup. Budala… “ (Silent Bob)

„imala sam 16 godina, par meseci u vezi, ludo zaljubljena u tadašnjeg dečka… Otputovali sa društvom na selo… Krevet, njegove karirane bokserice, ostalo mi je definitivno u pamćenju… A da, setih se da sam tada neprekidno slušala pesmu Bily Idola – Sweet sixteen.“ (CURSE)

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

1 komentar
  1. IGOR

    Nije lepo ni ukusno pisati javno,o svojim bilo prvim ili drugim seksualnim iskustvima.Svaka osoba,bila muskarac ili zena,treba da cuva svoju intimu.Ljubavni cin,cak i kada je placen,nije za javno objavljivanje.Toliko o tome…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike