U trendu

Prvi seks – najluđa iskustva

„Siš’o s’ voza na usputnoj stanici, pa u kukuruz. Posle ček’o drugi čet’r sata… Čet’r sata čamio čekajući….! Ja mojoj ni ime nisam znao. Upozn’o u vozu. Znam toliko da je bila iz Dervente. Tako mi rekla u kukuruzu, tik do žel. stanice Stara Pazova…“ (grof Vronski)

„Prvo sam preskočio – odmah sam imao drugo…“ (Dragoljub69)

„Čim sam primetio da me babica seksulano iskorišćava, ja sam zaplakao… al ne vredi… odsekoše mi vrpcu i umoteše u neke krpe… i ko te šiša, konju. Posle mi babica donosila tompuse u inkubator… “ (Konj_na_belom_princu)

„Imao sam 17 godina i otišao na rođendan kod drugara… i tu je bila ona… debela krava… Pošto smo se svi ponapijali, ja rešio da joj ga uvalim (riba je bila gabor nad gaborima) i tako – ona je bila pijana i u nesvesti, a i ja sam bio mortus… Inače, pre mene ju je oplevio taj drug, a posle mene još dvojica (znam da je kažnjivo, ali pošto se ona ne seća, onda se ne uzma u obzir?). U svakom slučaju, ona se ne seća, a ja bih voleo da se to nikad nije dogodilo. Sad kad se setim, dođe mi da se udarim koliko sam bio glup. Budala… “ (Silent Bob)

„imala sam 16 godina, par meseci u vezi, ludo zaljubljena u tadašnjeg dečka… Otputovali sa društvom na selo… Krevet, njegove karirane bokserice, ostalo mi je definitivno u pamćenju… A da, setih se da sam tada neprekidno slušala pesmu Bily Idola – Sweet sixteen.“ (CURSE)

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

2 komentara
  1. Anonimni

    niko nije zloupotrebio intimu da bi pametovao Igore.

  2. IGOR

    Nije lepo ni ukusno pisati javno,o svojim bilo prvim ili drugim seksualnim iskustvima.Svaka osoba,bila muskarac ili zena,treba da cuva svoju intimu.Ljubavni cin,cak i kada je placen,nije za javno objavljivanje.Toliko o tome…

Napišite komentar