“Bad Copy” podrška njujorškom sastavu “Onyx”

Foto: Wikipedia/ Edesimuh

Mikser haus novu koncertnu sezonu započinje 5. februara kada će u Karađorđevoj 46 nastupiti svetski popularni hardcore hip hop sastav “Onyx”, a domaća podrška će im biti rep trio “Bad Copy”.

Jedna od najznačajnijih hardcore hip hop grupa na svetu “Onyx” nakon tri godine ponovo dolazi u goste beogradskoj publici.

Slavu je počeo da stiče već prvim albumom “Bacdafucup”, a iza sebe ima nekoliko albuma i brojne hitove koji su obeleželi svetsku rep scenu, poput numera “Throw Ya Gunz”, “Slam”, “Last Dayz”, “Shut ”Em Down”.

“Onyx” je jedan od prvih bendova koji su pokrenuli i ostvarili koheziju između hardcore/punk i hip hop kulture i muzike, što je ovaploćeno zajedničkom pesmom ””Judgement Night”” sa komšijskim bruklinskim hardcore bendom “Biohazard”.

Poslednje izdanje iz 2015. godine, EP pod nazivom “Against All Authorities” je svojevrsni povratak liričkom i muzičkom konceptu s početka karijere beskompromisnih hardcore repera, gde priču nastavlja duo koji čine Fredo Star i Stiki Fingaz, koji će nastupiti u Mikser hausu 5. februara.

Ulogu domaćina imaće čuveni beogradski trio “Bad Copy”, osnovan pre tačno dve decenije kao dvojac (Ajs Nigrutin i Miki Boj), a 2000. se postava promenila i trio je tokom godina uspeo da se pozicionira kao najpopularnija hip hop grupa u zemlji, pa i u regionu.

Ajs, Vikler i Timbe su 2008. započeli pođednako uspešne solo karijere, ali su se 2012. ponovo okupili i godinu dana kasnije objavili album “Krigle” sa i dalje aktuelnim singlovima “Esi mi dobar” i “Ljubav ili pivo”.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 1.800 dinara, a cena karte na ulazu biće 2.000 dinara.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Oznake