U trendu

Bendu S.A.R.S. uručena MTV nagrada

Bendu „S.A.R.S“ večeras je u beogradskoj knjižari „Akademija“ uručena „MTV Best Adria Act“ nagrada, a članovi sastava su predstavili i svoju rođendansku LP ploču simboličnog naziva „10“.

Frontmen benda Žarko Kovačević je Tanjugu rekao da im nagrada znači jer je došla od strane publike.

„Takve nagrade nam mnogo znače, nagrade kritičara ne toliko“, kazao je Kovačević i naglasio da im je MTV mnogo pomogao tokom karijere, čak su u saradnji izdali i nekoliko albuma.

Kovačević je rekao da su povodom proslave 10 godina karijere objavili i LP ploču – kompilaciju 10 pesama, pesama koje se publici najviše sviđaju i onih koje su članovi benda odabrali kao veoma drage.

Odgovarajući na pitanje o daljim planovima, Kovačević je najavio promociju poslednjeg albuma i objavljivanje nekoliko spotova, a očekuje ih i više koncerata o kojima fanovi mogu blagovremeno da se obaveste na zvaničnom sajtu benda.

Deril Fidelak ispred MTV-a, uručujući nagradu, rekao je da je za njih „S.A.R.S“ poseban bend koji su od početka podržavali i promovisali.

Na ploči, koju su u tiražu od svega 250 primeraka objavili „Mascom records“ i „Južni vetar“, našli su se hitovi „Perpsektiva“, „Ko sam ja“, „Buđav lebac“, „Pepeo“, „Praštaj“, „Lutka“, „Kakav divan dan“, „Ratujemo ti i ja“, „Dane brojim“, „Fanki mjuzik“.

„S.A.R.S“ je u knjižari „Akademija“ izveo „unplugged“ par pesama nakon čega su članovi benda potpisivali ploču.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike