Britni Spirs se ponovo udaje?!

Britni Spirs se ponovo udaje? Zvuči kao nešto normalno i očekivano, zar ne? Pogotovo kad je u pitanju ova kontroverzna ali sjajna pevačica. Prvo ćemo se podsetiti hronologije događaja.
Britni Džin Spirs (Britney Jean Spears) prvi put se udala januara 2004, za svog prijatelja iz detinjstva Džejsona Aleksandera (Jason Allen Alexander). Svečani čin obavljen je u Las Vegasu a oba bračna druga su u tom trenutku bila pod uticajem alkohola i, očigledno, veoma smanjene uračunljivosti. Stoga je i taj brak ušao u anale kao jedan od najkraćih – trajao je svega 55 sati. Da ova, slobodno možemo reći, detinjarija nije ostavila traga na nju govori i podatak da se već te iste godine ponovo verila s Kevinom Federlajnom (Kevin Federline), nakon samo tri meseca zabavljanja. Par se tajno venčao septembra 2005. U naredne dve godine dobili su dva sina a potom kreće agonija za Britni. Godina 2007. donela joj je razvod, velike probleme s medijima, paparacima, drogom, starateljstvom… Da ne nabrajamo to, pošto je sve, nadamo se, prošlost.
Posle višegodišnjeg spekulisanja da li su u vezi ili ne, više nema nikakve sumnje. Britni je definitivno već nekoliko meseci u vezi sa svojim menadžerom Džejsonom Trevikom (Jason Trawick), s kojim su je mediji i ranije nebrojano puta spajali. Priča se da je ona već dobila blagoslov svoje porodice, izvor tvrdi da otac nekadašnje pop princeze prosto obožava Džejsona. Svi koji su ih videli zajedno jednoglasni su da je par jako sladak i da Britni nikada nije delovala srećnije. Poslednja informacija je da je ovih dana, dok su šetali Los Anđelesom, Spirsova ponosno pokazala fotoreporterima svoj novi dijamantski prsten, za koji se veruje da je verenički.
Eto, posle sjajnog povratka na scenu krajem 2008. s fenomenalnim, šestim po redu, studijskim albumom "Circus", Britni je uspela da sredi i svoj privatni život. Nema više opijanja, šišanja do glave, lumpovanja i udaranja novinara, vožnje u alkoholisanom stanju i kazni. Sve češće je sa svojom decom i čini se da je sada prava majka za primer. Očigledno je da je i svoj emotivni deo života dovela u red. Zapravo, možda je to bilo i presudno. Mi joj od srca želimo sve najbolje i neka bude, što se kaže, treća sreća.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike