najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Daniel Kajmakoski dobitnik MTV nagrade

Pevač Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade.

Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, osvojio je najveći broj glasova u protekle četiri nedelje. Dobijanjem ovog priznanja Kajmakoski dalje nastavlja trku za osvajanje još jedne nagrade – “MTV Best Europe Act”, saopštio je MTV.

Glasanje za ovu kategoriju počinje danas na sajtu www.mtvema.com i trajaće do subote, 24. oktobra u ponoć. Šest pobednika iz svih krajeva sveta, odnosno po jedan pobednik iz Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Indije, Australije i Novog Zelenada i Azije, biće objavljen 25. oktobra na svečanosti dodele 2015 MTV EMA nagrada u Milanu.

Kajmakoskom je ovo prva osvojena MTV Best Adria Act nagrada.

“Sama nominacija, u kategoriji sa priznatim muzičkim imenima, za mene je bila ogromna čast i priznanje. Ova nagrada je ogromno iznenađenje, a ujedno i velika motivacija u daljoj karijeri”, rekao je Kajmakoski, dodavši da se zahvaljuje svima koji su glasali za njega.

Izvođači koji su pored Kajmakoskog bili nominovani za MTV Best Adria Act nagradu bili su – 2Cellos, Marčelo, Sašje i “Hladno pivo”.

Kao što je ranije objavljeno, voditelji 2015 MTV EMA biće pop pevač Ed Širan i manekenka Rubi Rouz, dok će muzičke nastupe imati Farel Vilijams, Ed Širan i Rudimental, Eli Golding, Džejson Derulo..

Po broju nominacija prednjači Tejlor Svift sa devet MTV EMA nominacija. Sledi je Džastin Biber sa šest nominacija koje mu je obezbedio najnoviji singl “What Do You Mean“. Prate ih Ed Širan, “One Direction” i Mark Ronson.

Dodela MTV EMA nagrada događaj je koji svake godine slavi najbolje umetnike iz celog sveta. U pitanju je muzička platforma koja se prenosi na 60 MTV kanala širom sveta.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike