Del Arno Bend otvara petu sezonu „Vračar Rocks“

Del Arno Bend otvoriće 17. oktobra petu sezonu „Vračar Rocks“ festivala, a svakog petka, često i subotom, u Centru za kulturu „Božidarac“ Beograđani će biti u prilici da prisustvuju nastupima aktuelnih bendova sa regionalne scene, najavili su danas organizatori.

Foto: facebook/DelArnoBend-official

Foto: facebook/DelArnoBend-official

Već u petak, 23. oktobra, u Radoslava Grujića 3 nastupiće psihodelični pop duo iz Beograda, grupa „Ti“, njihov sugrađanin Jovanović i Miki Solus, zagrebačka atrakcija koja godinu dana unazad klupske scene širom Balkana čini zabavnijim.

Pesmama „Pun kufer“, „Hipster“, „Robi Prosinečki“, nesvakidašnjim humorom i specifičnim muzičkim izrazom, Miki Solus se vrlo brzo izdvojio kao jedan od najoriginalnijih izvođača u regionu.

Muziku kanautora Solusa opisuju kao akustični rep, s primesama energičnih i brzih džez/pank elemenata.

„Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije fank, a ima silan gruv, nije pop, a ulazi u uho, nije rok, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni“, napisao je Anđelo Jurkas.

Sa Mikijem Solusom, kome će ovo biti prvi nastup na „Vračar Rocks“ festivalu, nastupiće i duo „Ti“, koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski.

Duni i Nikolovski objavili su EP „Koliko dana“ i dva albuma „Vidimo se!“ i „Život u dvoje“, održali veliki broj koncerata u regionu, a u Božidarcu su na domaćem terenu.

Jovanović, koji će publiku uvesti u nastupe grupe „Ti“ i Mikija Solusa, izvešće pesme sa svog debi albuma koji trenutno promoviše, a koji predstavlja amalgam amerikane i bluza začinjen evropskim i balkanskim nasleđem.

Ulaznice po ceni od 400 dinara dostupne su u prodavnici „Felix“ (TC Sremska), a na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštaće 500 dinara.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar