Dženifer Lopez pred razvodom?

A koliko smo samo pisali o njihovoj idili… Tako vam je to u svetu poznatih, danas se vole, a već sutra razvode. Mada kod njih zaista nije izgledalo da će se to desiti. A možda i izglade stvari.
Dženifer Lopez – ima li kraja iznenađenjima?! U septembru smo pisali o velikom iznenađenju koje je priredila svom mužu za njegov 40. rođendan (pročitajte članak). Bio je to pravi seksi performans sa sve striptizetama. Mesec dana kasnije zanosna Džej Lo nam je priznala da je doživela nervni slom (članak). Takođe, predstavila nam je svoje blizance i rekla da želi još dece. Otkud sad onda ova vest? Zar posle tolike ljubavi?
Na stranu sve, izgleda da je prelepa 39-godišnja latino zvezda pred razvodom. Nedavno je u Los Anđelesu viđena bez svog, kako vereničkog, tako i venčanog prstena na ruci. Njen muž, Mark Antoni, takođe je viđen u javnosti bez prstena. To, naravno, ne mora ništa da znači. Ipak, glasine su počele da kruže još od trenutka kada je Mark viđen kako flertuje s nepoznatom ženom u Njujorku, kao i u Las Vegasu u jednom noćnom klubu. Od tada je, navodno, Dženifer očajna.
Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona zaista viđena bez prstena i da ništa ne radi bez razloga.
"Dženifer jeste želela brak i ulogu domaćice. Sada joj je sve to dosadilo pa bi želela da se vrati ona stara Džej Lo", tvrdi isti izvor za "America’s Us Weekly" magazin.
Ona je takođe frustrirana Markovom naravi. Naime, priča se da on insistira na odabiru njene garderobe i ne dozvoljava joj da oblači ništa što bi bilo suviše kratko za njegov ukus. Uz to, kontroliše i proverava svaki telefonski poziv svoje žene. Što je mnogo, mnogo je. Na kraju, sve je rezultiralo time da njih dvoje gotovo da i ne govore. Po ulasku u kuću, Dženifer se odmah posvećuje svojim blizancima Maksu i Emi, koji pune godinu dana u februaru. Ona krivi Marka i za svoje stagniranje u karijeri, i smatra ga odgovornim za komercijalni neuspeh svog filma iz 2006. – "El Cantante", u kome glume zajedno.
Pored svega, u javnosti se par trudi da demantuje sve te glasine. Prošle nedelje su zajedno ručali u jednom restoranu na Beverli Hilsu, koji su napustili držeći se za ruke. Markov portparol izjavio je da čista izmišljotina da je brak u krizi, i da paru sve ide odlično. Videćemo dokle…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike