Ejmi Vajnhaus najzad ima „normalnog“ dečka

Je li najzad došao kraj mukama sjajne, ali problematične Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse)? Koliko li smo se samo puta to zapitali u prošlosti? Droga, alkohol, tuče, hapšenja, suđenja, problematične veze i ljubavi… Sve to bilo je samo deo svakodnevice vezane za ovu vrsnu pevačicu. Mnogi njeni prijatelji, kao i familija (najglasniji je bio otac Mič) sve probleme povezivali su isključivo s njenim bivšim suprugom Blejkom Filderom (Blake Fielder-Civil). Odahnuli su kad je objavljen razvod, ali je nova agonija počela kada je Blejk izašao iz zatvora i kada su se pojavile vesti da će se njih dvoje ponovo venčati. Sada svi imaju novi razlog za nadu.
Ejmi Vajnhaus ima novog, i kako svi svetski mediji prenose, najzad normalnog dečka. U pitanju je 33-godišnji filmski reditelj Reg Trevis (Reg Traviss). U poslednje vreme često su viđeni zajedno, a nedavno su večerali u jednom restoranu u Londonu i uslikani su kako se nakon toga i grle. Da ni ovoga puta neće ići sve glatko govore i pojedini mediji. Naime, ovde se očigledno radi o svojevrsnom ljubavnom trouglu. Magazin "Sun" tvrdi da je Reg već dve godine u vezi s izvesnom 25-godišnjom plesačicom Rejven Ajzis Holt (Raven Isis Holt). Prijateljica ove devojke izjavila je da Ejmi ne može da ukrade njenog dečka i da joj je on rekao da su njih dvoje samo prijatelji. S druge strane, Mič Vajnhaus tvrdi da je presrećan što njegova ćerka najzad ima novog dečka i što nastavlja sa svojim životom. On veruje da je Ejmi zaslužila da, nakon svih muka, uživa malo više. Zapravo, to svi verujemo, ali vi sami odlučite čija vam je priča bliža.
U senci ove ostala je jedna druga jako zanimljiva vest, a tiče se pomenute porodice. Naime, otac Ejmi Vajnhaus, Mič, objaviće ovog meseca svoj debi album pod nazivom "Rush Of Love". Na ovom ostvarenju nalazi se jedanaest pesama, uključujući i četiri čiji je autor Toni Hiler (Tony Hiller), poznat po hitovima "Save Your Kisses for Me" i "United We Stand". Sam Mič tvrdi da ova ideja postoji dugo, ali da je najzad došlo pravo vreme da se ona realizuje.
"Ejmi i ja smo o ovome razgovarali pre šest ili sedam godina. Tada nije bio pravi trenutak. Ali, sada je moja ćerka dobro i pravo je vreme za to. A da li koristim to što sam Ejmin otac? Ne znam, verovatno. Ako se album bude dobro prodavao, onda je to to. Ali, kažem vam, ideja postoji već mnogo godina. Želim da uradim to zbog Ejmi".
A je li ovde aktuelna ona poslovica da iver ne pada daleko od klade, ili je sada u pitanju da klada ne pada daleko od ivera – procenite sami.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike