Ejmi Vajnhaus priznala da je biseksualka

Taman kad pomislimo da znamo sve o njoj i da nas ništa više ne može iznenaditi, ona nas demantuje. I to uvek tako direktno i surovo, da čovek jednostavno ostane bez teksta. Evo još jedne šokantne vesti koja se tiče Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse).
Ima fenomenalan, reklo bi se savršen glas. Njeni albumi se strahovito dobro prodaju i visoko su kotirani na svim listama. Nagrade i priznanja samo pristižu. Dakle, što se tiče muzike, tu se jednostavno ne može bolje. Ipak, na nesreću, čini se da je Ejmi na svim drugim poljima na dnu. Gotovo svakodnevna pojava su razni skandali na koje smo, izgleda, navikli. Tuče s fanovima i novinarima, problemi s alkoholom i drogom, koji idu dotle da ne može čak ni da nastupa, redovni susreti s policijom i sudom, neuspeli brakovi i rehabilitacije, to je već dobro poznata stvar.
Oni koji je vole i poštuju sve njene nesreće povezuju isključivo s problematičnim Blejkom Filderom (Blake Fielder-Civil). Ta neobična ljubav krunisana je brakom maja 2007. A onda su se problemi javljali iz dana u dan takvim intenzitetom da smo se čak uplašili i za život ove pevačice. Cela javnost se zaista obradovala avgusta prošle godine, kada je taj brak najzad okončan i pred sudom. Stvari su posle toga najzad legle na svoje mesto i nekoliko meseci činilo se da sve u najboljem redu. Al’ ne lezi vraže…
Kao bomba odjeknula je vest da su golupčići ponovo zajedno, i pored svega što im se izdešavalo u prošlosti. Jedino što smo mi mogli zaključiti iz cele te situacije jeste to da je ta ljubav zaista velika i da je jednostavno nemoguće zaobići je. Bez obzira na sva zla koja nosi sa sobom. Samo smo slegli ramenima, znajući da se ne može protiv te sile zvane ljubav. A onda saznamo ovako nešto i upitamo se ko koga tu zafrkava. Naime, nedavno je Ejmi svojim najbližima priznala da je biseksualka i da podjednako voli i muškarce i žene. Poznati časopis "News of the World" donosi izjavu Vajnhausove jednom svom prijatelju:
"Pa šta ako volim devojke?! Ako imam vezu sa ženom, to ne znači da i dalje ne volim Blejka. Ima nešto zaista posebno u toj vezi sa ženom. I briga me šta ljudi misle o meni, ja radim ono što me čini srećnom."
Isti izvor navodi i da je Ejmi potpuno izgubila razum za zvezdom grupe "Girls Aloud", Šeril Kol (Cheryl Cole). Mi bismo se nadovezali da je i to mnogo bolji izbor od nesrećnog Blejka. No, Ejmi ne misli tako. Iako je bila očajna prethodnih nekoliko dana, ona veruje da je cela njena priča s Filderom zapravo bajka i da će se završiti kao i sve ostale. Zajedničkim životom i srećnim krajem za oboje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike