U trendu

Ejmi Vajnhaus provela novogodišnju noć u bolnici

Da li je baš ovo ono što zovemo rekom bez povratka? Siguran sam da bismo svi mi želeli da nije tako. Retko se sreće takav glas. Ipak, mi je ne možemo izvesti na pravi put. Ne može niko ukoliko to sama ne želi.
Dok smo mi dočekivali novu godinu u zdravlju i veselju, nadajući se boljim danima, pevačica savršenog glasa Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) provela je novogodišnju noć u bolnici. Sjajna, ali problematična Ejmi vratila se svojim starim porocima. Njeni najbliži prijatelji tvrde da je počela da se intenzivno opija još za Božić, i to uglavnom sama, a sve do dočeka se nije ni treznila. Posle tog perioda druženja s flašom, njena zdravstvena situacija se ozbiljno iskomplikovala, pa je hitno prebačena u bolnicu s jakom upalom pluća. Izvor blizak pevačici potvrdio je ovu priču jednom britanskom magazinu.
"Ejmi je ponovo u problemu. Tužna je i usamljena. Uz to je i veoma emotivna. Provela je božićne praznike sama, utapajući tugu u piću. Na sreću, sama je shvatila da joj je potrebna pomoć i odlučila je da ode u bolnicu. U ovom trenutku, zaista joj je neophodno da prestane da pije i ona je svesna toga".
Nadamo se da je tako. Vraćanje starim problemima upravo se poklopilo s objavljivanjem vesti da je Ejmi opet zajedno s Blejkom Filderom (Blake Fielder-Civil) i da će se, uprkos nedavnom razvodu, ponovo udati za njega. Da se ne ponavljamo, tu priču smo već ispričali u članku "Ejmi Vajnhaus se ponovo udaje za Blejka Fildera". Ono što je trenutno najbitnije jeste da je stanje ove sjajne pevačice sada stabilno i da se ona oporavlja. A šta će dalje biti to trenutno malo ko zna. Ostaje nam samo da čekamo.
Međutim, Ejmin otac, Mič Vajnhaus (Mitch Winehouse), ne sedi skrštenih ruku. On je jako besan zbog obnavljanja ove veze i čini sve što je u njegovoj moći da to obustavi. Mič veruje da tu leži glavni problem, i to i javno govori. Nedavno je za magazin "Closer" izjavio:
"Neko bi rekao da je neminovno da se njih dvoje pomire, jer ona njega još uvek voli. I šta ja sad tu mogu? Ipak, neću se predati. Ne krijem zabrinutost zbog toga i učiniću sve da obeshrabrim Ejmi da to učini. Njihova veza je propast, jako je destruktivna i prava je sreća da do sada jedno od njih dvoje nije stradalo. Dvoje zavisnika nikada ne može biti u vezi! U poslednjih nekoliko meseci njihove razdvojenosti moja ćerka je bila sjajna i zaista se vratila na pravi put. To vam sve govori".
Svakako razumemo očevu zabrinutost, i pored svega želimo da mu nova godina donese mnogo više sreće nego prethodna. I njemu, ali i jedinstvenoj Ejmi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike