“Električni orgazam” zakazao drugi koncert

Foto: Wikipedia/Miloš Pavlović

Grupa “Električni orgazam” rasprodala je ulaznice za koncert 26. decembra zbog čega je zakazala još jedan 27. decembra u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda, saopštio je “Long play”.

“Veoma nam je drago što je toliko interesovanje, jer mi smo ipak beogradski bend. Radujemo se što ćemo 35 godina benda proslaviti sa dva koncerta u našem gradu”, kaže frontmen Srđan Gojković-Gile.

Na koncertima 26. i 27. decembra “Električni orgazam” će, najavljuje Gojković, predstaviti “presek cele karijere, od prvog do poslednjeg albuma, znači oko dva sata najvećih hitova, uz neke pesme koje dosta dugo nisu svirane u Beogradu”.

Tokom 35 godina postojanja “Električni orgazam” se pokazao kao jedan od najznačajnijih domaćih bendova, objavivši niz uticajnih i žanrovski izuzetno raznolikih albuma kao što su novotalasni debi “Električni orgazam”, psihodelični “Lišće prekriva Lisabon”, rokenrol “Distorzija” i živi “Braćo i sestre”, eklektični “Zašto da ne” ili poslednji “To što vidiš to i jeste” (2010).

“Mnogo generacija smo odškolovali, tako da očekujem u Domu omladine one koji su nas slušali osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih, ali i izvestan broj ljudi kojima će to biti prvi Orgazam u životu”, kaže Gojković.

Pred slavljeničke koncerte u Beogradu “Električni orgazam” je objavio nedavno novi singl/spot “Bio sam loš”, kao najavu novog albuma radnog naziva “Gde smo sad?” planiranog za iduću godinu.

Ulaznica košta 1.200 dinara, a na dan koncerta 27. decembra biće 1.500 dinara.

(Tanjug)

Ostavite komentar