najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Koncert U2 u Francuskoj: Svi smo mi Parižani (Video)

Irski bend U2 je u nedelju uveče u Parizu održao prvi od dva koncerta, prethodno odložena nakon terorističkih napada koji su odneli 130 života.

Iako su se pojavili navodi da će specijalni gost na koncertu biti američki bend “Eagles of Death Metal”, koji su nastupali u Bataklanu u trenucima napada, to se ipak nije dogodilo. Gošća iznenađenja bila je američka rok ikona, Pati Smit, koja je emotivan koncert završila snažnom porukom kroz svoju pesmu iz 1988., “People have the power”.

“Noćas smo svi Parižani. Ako volite slobodu, onda je Pariz vaš grad”, rekao je frontmen grupe Bono pred rasprodatom dvoranom, koja je okupila 17 hiljada obožavalaca.

U2 je prema prvom rasporedu trebao da nastupi 14. i 15. novembra u Parizu, u sklopu svoje “Innocence and Experience” turneje, a sinoćnji koncert pratio je veliki broj policije.

Manje od mesec dana nakon krvoprolića u Parizu, koncert U2-a je bio nabijen snažnim emocijama, a na ekranima iznad pozornice su se menjale fotografije Pariza, kao i imena stradalih, prenose mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike