Lejdi Gaga se testirala na HIV

Ona je trenutno jedna od najpopularnijih svetskih pevačica. Njeni intervui i naslovnice podižu tiraž, njena pojavljivanja pojačavaju gledanost, njene izjave se citiraju. A ono što je najvažnije, njena se muzika sluša i obožava.
Ona je neponovljiva Lejdi Gaga (Lady Gaga) i uvek je u centru pažnje. Tako je i ovoga puta. Često smo u prošlosti bili svedoci njenih senzacionalnih izjava, u kojima, između ostalog, ona tvrdi kako zna da uživa u životu i kako na turnejama vreme prekraćuje seksom s članovima svog benda. Neko je poverovao u sve to, neko mislio da je to samo reklama, ali očigledno je da u celoj priči ima dima, a bogami i vatre. Naime, nedavno je vlasnica hita "Bad Romance", kako tvrde ljudi bliski njoj, u panici rešila da se podvrgne testiranju na virus HIV. Tu priču je potvrdila i pevačica lično, tvrdeći da su razlozi za to drugi.
"Nedavno sam se testirala na HIV, ali to nije zbog toga što sam svako veče odlazila u krevet s drugim muškarcem. Jednostavno, kada sam na turneji, nemam mnogo vremena za sebe i svoje telo. Ne odlazim kod doktora i ne brinem dovoljno. A onda sam se jednog jutra probudila i rekla sebi: ‘O, pa ja sam kod kuće u Njujorku, idem kod ginekologa da se pregledam i da uradim HIV test!’ I to sam i uradila".
Dvadesettrogodišnja zvezda, za koju se veruje da izlazi sa svojim prijateljem i stilistom Metjuom Vilijamsom (Matthew Williams), oduvek je isticala da isključivo upražnjava siguran seks i da je normalno da svaka žena sa sobom nosi kondome.
"Ljudi, nosite kondome sa sobom i spasite svoj je…. život! Nemojte posle nedelju dana da me zovete i plačete. Znate li koja je godina? Deluje zastrašujuće, ali to je nova moda".
Upravo tako je govorila ranije, ali očigledno da više nije sigurna u svoje postupke… Ili je samo u pitanju predostrožnost. Naravno, rezultati testa nisu objavljeni u javnosti, ali verujemo da tu neće biti problema. A budite sigurni da će ova sjajna umetnica nastaviti da živi punim plućima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.