U trendu

Lil Vejn bio suviše pijan da bi nastupao

Opet taj alkohol! Pa kuda vodi takav život? Samo što ovoga puta nije u problemima bila Ejmi Vajnhaus, na koju smo već navikli. Sada je u pitanju neko drugi.
Znači li vam nešto ime Dvejn Majkl Karter Junior (Dwayne Michael Carter, Jr.)? Slabo, je l’ da? Datum rođenja 27. septembar 1982. Nepunih 27 godina. Mlad je da bi imao takve probleme. Još jedan zanimljiv podatak koji nam ne bi otkrio o kome se radi je taj da je kao klinac nastupao u rep bendu "Hot Boys", a kao tinejdžer se priključio kolektivu "Cash Money Records". Ipak, ceo svet ga danas zna kao Lil Vejna (Lil Wayne). Solo prvenac objavio je 1999. godine, ali je svetsku slavu stekao albumima "Tha Carter" jedan, dva i tri, izdatim 2004, 2005. i 2008. Mi smo ga predstavili, čak i pohvalili, početkom godine u članku "Lil Vejn snima rok album". Dovodeći svoju uspešnu karijeru repera u pitanje, Lil Vejn se hvata u koštac s rok muzikom i ove godine planira da objavi jedno pravo rok ostvarenje. Nakon nekoliko odlaganja, album simboličnog naziva "Rebirth" pojaviće se u prodaji 18. avgusta.
Ovoga puta zaslužuje kritike. I to najoštrije. Da li kao reper ili roker, svejedno je. Naime, nedavno je ovaj muzičar bio previše pijan i, naravno, nije mogao da nastupa uživo. Da nesreća bude veća, u pitanju je bio promotivni koncert na Bahamima, za koji ga je angažovao "Red City Entertainment", isplativši mu unapred, još septembra 2008, čitavih 210.000 dolara za nastup pred 5.500 fanova. Kada se nije pojavio u dogovoreno vreme, angažovana je policija i pevač je pronađen u svojoj hotelskoj sobi, gotovo obeznanjen. Zvanična izjava za javnost je da je Lil Vejn bio suviše umoran za nastup. Da nije baš tako govori i podatak da je pravni tim kuće koja ga je angažovala došao do sasvim suprotnih informacija. Jedan od advokata je izjavio za "Njujork post" (New York Post) da je pevač čak završio u bolnici na ispiranju i detoksikaciji.
Zaista loša poruka svim fanovima. Bilo, ne ponovilo se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar