U trendu

Marija Šerifović 15. aprila u Areni

Živo će biti u Beogradu i ovog proleća. A ova devojka svakako zaslužuje da joj se odužimo za sve što je ona do sada učinila za nas. Evo prave prilike za to.
Jedna od najpoznatijih i svakako najkvalitetnijih pevačica s ovih prostora, Marija Šerifović, nastupiće u Beogradskoj areni 15. aprila 2010. Po svim najavama, biće to spektakl kakav nije viđen na ovim prostorima. Koncert će režirati Marijin dugogodišnji prijatelj Gorčin Stojanović, koji tvrdi da ona ima tako moćan glas da joj ne treba nikakva scenografija niti specijalni efekti. Da ipak neće ostati samo na tome govori i podatak da će Marija pevati na raskošnoj bini u obliku anđeoskih krila, koja će biti uvezena iz Nemačke. Svako ko je samo na fotografiji video binu ostao je bez teksta. Možete misliti kako će sve izgledati uživo, pa još uz pratnju onakvog glasa. Angažovano je i preko pedeset ljudi, kako bi se izabralo najbolje ozvučenje, scenografija i sve drugo što je potrebno. Biće tu i gosti iz inostranstva, a najavljuje se da će u jednom trenutku u toku koncerta uz Mariju na bini pevati i deset najuspešnijih ljudi iz Srbije, i to iz raznih branši. Zanimljivo.
Naravno da cela priča s krilima i ostalim stvarima ima veze sa poslednjim studijskim albumom iz decembra prošle godine pod nazivom "Anđeo". Marija tvrdi da ima svog "anđela" i da je zaljubljena, a to se i da primetiti u radikalnoj promeni imidža pevačice. Nema sumnje da će veče biti prepuno emocija, što se od nje i očekuje. Još kada čujete i cene karata, ne vidim nijedan razlog da Arena ne bude prepuna. Dakle, ulaznice koštaju svega 600 dinara za parter, 800 i 1.200 za tribine, a za VIP lože trebalo bi izdvojiti 2.500 dinara. Složićete se da nije mnogo.
Podsećamo, Marija Šerifović obradovala je celu naciju pobedom na Evroviziji 2007. godine u Helsinkiju, s fenomenalnom pesmom "Molitva". Nakon toga je krenula na pobedničku turneju po Evropi. Usledio je i novi album, koji je sniman u Švedskoj, a koncert u Areni trebalo bi da bude kruna dosadašnje karijere. Vi se svojim prisustvom potrudite da zaista tako i bude. Marija je to svakako zaslužila.
Dakle, četvrtak, 15. april, Beogradska arena. Budite tu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.