U trendu

Morisiju pozlilo na koncertu

Kultna engleska ličnost, pevač Morisi (Morrissey), prebačen je hitno u bolnicu pošto mu je nedavno pozlilo na koncertu. Nekadašnji vođa legendarne grupe "The Smiths" srušio se na bini tokom nastupa u Svindonu, u "Oasis Leisure" centru.
Da nije sve u najboljem redu moglo se naslutiti na samom početku koncerta. Nakon izlaska pred publiku, 50-godišnji pevač je rekao:
"Dobro veče… Možda."
Već tokom izvođenja prve pesme, velikog hita iz osamdesetih – "This Charming Man", Morisi je pao na kolena. Druga dva člana benda potrčala su ka njemu i brzo ga iznela u bekstejdž. Odmah zatim je prevezen u bolnicu, a navodi se da je u trenutku dolaska hitne pomoći pevač bio bez svesti. Publika je ostala u čudu i neverici. U početku su mislili da se radi o glumi, u čemu je muzičar jako vešt. Kasnije su shvatili ozbiljnost situacije, nadajući se da je sa njihovim idolom sve u redu. Potom su, naravno, obavešteni da je koncert otkazan.
Srećom po Morisija ali i sve nas, problem očigledno nije bio ozbiljnije prirode. Brzo je hospitalizovan, čitav tim lekara se brinuo o njegovom zdravlju. Njegovo stanje se stabilizovalo već sutradan ujutru i posle nekoliko dana on je pušten kući. Portparol bolnice u gradu na jugozapadu Engleske tim povodom je izjavio:
"Morisi se loše osećao i iz preventivnih razloga je hospitalizovan, uz brigu celog tima lekara. Njegovo stanje se znatno poboljšalo i on je pušten kući."
Razlozi zbog kojih mu je pozlilo se ne navode, ali to i nije toliko bitno. Najvažnije je da je sa Morisijem sve u redu. Jer, o kakvom se muzičaru radi iluzorno je i pričati. Možemo reći da smo zaista bili privilegovani mogućnošću da ovu živu legendu vidimo i čujemo uživo nedavno na Egzitu. I sigurni smo da će takvih prilika, hvala bogu, biti još u budućnosti. Ono što je sada potrebno ovom pevaču jeste odmor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.