najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nemanja Radulović gost Beogradske filharmonije

Ulaznice za septembarski koncert Nemanje Radulovića i Beogradske filharmonije, kao i za pet dodatnih termina u koncertnoj sezoni 2016/2017 pod nazivom „Filharmanija – zato što jednom nije dovoljno“, u prodaji su na biletarnici te institucije.

Uoči nastupa sa Nemanjom Radulovićem u čuvenoj sali „Čajkovski“ u Moskvi, Filharmonija će isti repertoar izvesti najpre za beogradsku publiku, 3. septembra, na Kolarcu.

Pod dirigentskom palicom Danijela Rajskina, na programu će biti „Fantazija na srpske teme“ Rimskog-Korsakova, Dvoržakova simfonija br. 9, a mnogobrojni obožavaoci Nemanje Radulovića uživaće u njegovoj interpretaciji Koncerta za violinu i orkestar Hačaturijana.

Ovaj koncert predstavlja svečanu uvertiru u novu sezonu Beogradske filharmonije 2016/2017, koja je u celosti rasprodata za svega mesec dana što je trend već godinama unazad.

Zato Filharmonija ponovo uvodi pet dodatnih termina za pet odabranih koncerata pod sloganom „Filharmanija 2 – zato što jednom nije dovoljno“.

Nakon prošlogodišnjeg uspeha ovog pilot projekta, Beogradska filharmonija kontinuirano širi svoju publiku, a i pruža novu šansu onima koji nisu obezbedili svoje mesto u redovnoj sezoni.

U „pretpremijernom“ terminu četvrtkom, publika će moći da čuje umetnike poput pijaniste Stivena Kovačevića (3. novembar), violinistkinje Akiko Suvanai (19. januar, 2017), violončelistu Đovanija Solimu (9. februar 2017), pijanistu Andreu Lukezinija (27. april 2017), kao i domaći LP duo (8. jun 2017).

Ulaznice za koncert sa Nemanjom Radulovićem po ceni od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara, kao i za komplet „Filharmanija“ po ceni od 2.000, 3.000 i 4.000 dinara, mogu se nabaviti na biletarnici Beogradske filharmonije, kao i onlajn.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike