najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Novi singl „Električnog orgazma“ pred slavljeničku turneju

Bend „Električni orgazam“ objavio je novi singl/spot „Bio sam loš“ pred slavljeničku turneju povodom 35 godina postojanja, u okviru koje, posle više gradova Srbije, stiže 26. decembra u Dom omladine Beograda.

„Bio sam loš“ je prvi najavni singl/spot novog albuma radnog naziva „Gde smo sad“? koji beogradski bend namerava da objavi iduće godine.

Pet godina je prošlo od CD-a „To što vidiš to i jeste“ i frontmen Srđan Gojković-Gile kaže da je sada pravi trenutak da „Električni orgazam“ najavi novi album „koji će imati devet pesama, a prethodiće mu najverovatnije još nekoliko singlova“.

Nekadašnji frontmen rokenrol benda „Revolveri“ Vladimir Jakšić-Musa bio je logičan izbor za režiju spota „Bio sam loš“, pošto je „Električni orgazam“ sa njim ranije uradio spotove „Ti to možeš“ i „Gde god odem“.

Pored toga na Jakšićevom ovogodišnjem albumu „Na putu neverovatnoće“ našla se pesma „Nemam više nijedan dan“, koju je napisao Gojković.

U okviru slavljeničke turneje „Električni orgazam“ sviraće 14. novembra u klubu „Replugged“ u Beču, 27. novembra u „Pojilu“ u Lazarevcu i 28. novembra u „Gradskoj pivnici“ u Požarevcu.

Sledi 4. decembra „Paladium“ u Pančevu, 5. decembra Pozorišni klub u Bečeju, 12. decembra „Balkan Rock Club“ u Smederevskoj Palanci i 18. decembra „Fabrika“ u Novom Sadu.

„Već smo svirali u Zagrebu, Rijeci, Umagu, u Makedoniji… Ovo je srpski deo turneje. Prvi koncert je u Beču u kome živi mnogo Srba. Dakle, krećemo iz dijaspore“, objasnio je Gojković.

U završnici turneje „Električni orgazam“ će održati koncert 26. decembra u Domu omladine Beograda, a ulaznice se trenutno prodaju po ceni od 1.000 dinara.

Ulaznica će od 1. decembra do 25. decembra koštati 1.200 dinara, a na dan koncerta 1.500 dinara.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike