U trendu

Otkazan koncert „Tokio hotela“

Ovom vešću sigurno ćemo razočarati brojne obožavaoce grupe „Tokio hotel“, čiji oduševljeni komentari na članak u kom najavljujemo njihov koncert još uvek u velikom broju stižu na naše adrese. Beogradska „Arena“ danas je obavestila javnost da je otkazan koncert grupe „Tokio hotel“ („Tokio Hotel“), prethodno najavljen za 29. mart u Beogradu, kao i celokupna turneja ovog benda. Menadžer grupe, Aleks Rihter, saopštio je da je pevač benda, Bil Kaulic (Bill Kaulitz), bolestan i da će biti podvrgnut operaciji glasnih žica.
Pre nekoliko dana, nakon otkazivanja šest koncerta u centralnoj Evropi, takođe na osnovu saopštenja Aleksa Rihtera, grupa „Tokio hotel“ trebalo je da nastavi turneju 25. marta koncertom u Rimu. Međutim, pevačevo zdravlje se pogoršalo, tako da je operacija neophodna u najkraćem mogućem roku.
Uz saopštenje smo dobili i originalnu poruku menadžera Rihtera u kojoj on sa žaljenjem obaveštava javnost da je posle otkaza koncerata u Portugalu, Španiji, Francuskoj i Italiji prinuđen da otkaže i sve preostale od 1.000 rasprodatih koncerata u okviru evropske turneje grupe. Pored te poruke, Krstarica je dobila i zvaničan medicinski nalaz pevača od 23. marta ove godine, zajedno sa snimkom njegovih glasnih žica.
Turneja ove grupe pod nazivom „1000 hotela“ počela je 3. marta u Briselu, a bilo je planirano da se završi 8. aprila. Bend je otkazao prvu svirku 16. marta u Lisabonu, samo nekoliko minuta pre koncerta. Tada je objavljeno da je novi koncertni datum za Lisabon 29. jun. Nedugo zatim nemački „Bild“ je objavio priču da je Bilu Kaulicu neophodna operacija kojom će mu biti uklonjena cista s glasnih žica. U tom magazinu je podvučeno da je bend otkazao i severnoameričku turneju.
Povraćaj novca za kupljene ulaznice počeće od utorka, 1. aprila, na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Ukoliko dođe do ponovnog zakazivanja turneje, grupa će uvrstiti Beograd u svoj raspored.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (19)