U trendu

Pamela u novom spotu Dejvida Gete

Nedavno smo pisali o novom spotu prelepe Bijons "Why Don’t You Love Me", u kome je imalo štošta toga da se vidi. Ali od nje se to moglo i očekivati. Danas pričamo o novom video klipu čoveka koji nas je sve ipak prijatno iznenadio.
Nedavno je Dejvid Geta (David Guetta) održao nastup za pamćenje u našem glavnom gradu. Više od deset hiljada duša skakalo je te večeri 8. maja kao jedan. I nema čoveka koji je nakon toga napustio Beogradsku arenu nezadovoljan. Sam Geta je izjavio da je presrećan kada dolazi u Beograd i da se uvek fenomenalno provede. Dopada mu se duh grada, i energija, i temperament ljudi. Takvi smo ti mi!
Elem, popularni francuski didžej je tom prilikom promovisao hitove s najnovijeg albuma – "One Love", objavljenog prošle godine. Uverili smo se da su pesme sjajne. Sada stižemo do petog po redu svetskog i šestog britanskog singla koji je skinut s ovog ostvarenja. U pitanju je numera "Gettin’ Over You", u kojoj gostuju i Kris Vilis (Chris Willis), Ferdži (Fergie) i "LMFAO". Zapravo, akcenat je na spotu koji je snimljen pre nekoliko dana na jednoj privatnoj žurci zatvorenog tipa u Los Anđelesu. Povodom toga, Geta je nedavno izjavio za MTV:
"Nemam reči! Ovo će biti moj najbolji spot do sada, siguran sam".
A kako i ne bi?! Objasnićemo. Iako Dejvid za sebe tvrdi da je bio najlošiji glumac u ovoj video priči i da od zbunjenosti nije znao šta treba da radi u kom trenutku, sve ostalo je bilo savršeno. A postoji neko ko je zasenio čak i prelepu pevačicu benda "Black Eyed Peas", koja je za ovu priliku izgledala božanstveno u crnom kompletu, zavezane kose. To je ni manje ni više nego već pomalo zaboravljena Pamela Anderson (Pamela Anderson). Da najpoznatija čuvarka plaže još uvek nije izgubila svoj nekadašnji sjaj govore očevici, svi odreda.
"Izgledala je perfektno. Čim se pojavila, odmah je krenula da se skida. U jednom trenutku plesala je samo u oskudnom donjem vešu. Bilo je divno gledati je", izjavio je jedan od njih.
Mi mu svakako verujemo i jedva čekamo da se u to lično uverimo. U međuvremenu, vi posetite zvaničan sajt i potražite novi spot koji je do objavljivanja članka već sigurno pušten u etar. Reklo bi se da je užitak zagarantovan.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.