U trendu

Rolingstonsi kreću na evropsku turneju, dolaze li u Beograd?

Rok grupa Rolingstons (Rolling Stones) kreće na jesen na Evropsku turneju tokom koje će održati 13 koncerata u 12 evropskih gradova, s početkom u Hamburgu 9. septembra, saopštili su danas organizatori.

Turneja nazvana „Stones-No Filter“ sledi posle njihove velike turneje po Južnoj Americi koja je završena istorijskim koncerton na Kubi prošle godine.

Stounsi planiraju da sviraju poznate hitove kao i numere sa poslednjeg albuma „Blues & Lonesome“, koji je odmah po objavljivanju krajem 2016. bio na vrhu top lista u Velikoj Britaniji

„Jako sam uzbudjen što ćemo svirati u Evropi ove jeseni i vratiti se na neka poznata mesta i neka gde nikad ranije nismo nastupali“ rekao je frontmen Mik Džeger, navodi se na njihovom vebsajtu.

Posle Hamburga 9. septembra koncerti će biti održani u Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Španiji, Holandiji, Danskoj i Švedskoj, a poslednji nastupi su u Parizu 19. i 22. oktobra.

U Parizu će nastupati u novoj sali U Arena koja može da primi 40.000 gledalaca.

Prodaja karata za pariske koncerte počinje 17. maja i nije isključeno da će biti i treći koncert ako bude veliko interesovanje, navodi dnevnik Le Parizijen.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike