U trendu

„Salonac“ novi singl nojz pop benda „Artan Lili“

Novim singlom „Salonac“ beogradski sastav „Artan Lili“ nedvosmisleno kritikuje apatiju u koju je društvo u Srbiji zapalo.

Energična nojz pop četvorka daje britki i jasni presek situacije u kojoj se mladi danas nalaze.

Ideju nastanka nove pesme najbolje objašnjava frontmen grupe Bojan Slačala: „Svako od nas ima nešto što ga zaboli, ali izgleda ništa ne zaboli toliko kao kritika sopstvenih redova. To nije ni prijatno ni jednostavno, ali je neophodno činiti. Izgleda je visok stepen identifikacije sa ovom tematikom, što je samo pokazatelj da smo dirnuli u srž problema. Kao što dobro znate, naša umetnička dužnost je da reagujemo i utičemo pozitivno na rešavanje problema“ kazao je Slačala producentima.

Režija video spota “Salonac” još jednom je poverena Miodragu Cicoviću, a nova pesma grupe „Artan Lili“ naći će se na njihovom albumu “New Deal”, koji se očekuje do kraja godine u izdanju diskografske kuće Lampshade Media „Artan Lili“ bogatu koncertnu aktivnost tokom ovog meseca započinju 11. maja koncertom u Nišu, dok su 12. i 13. maja u Skoplju i Kumanovu.

Festivalsku sezonu otvaraju 20. maja u Subotici, a već sutradan su učesnici na „Beer Fest-u“ u Zagrebu, kao i 27. maja na „Sea Star“ festivalu u Umagu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike