U trendu

Skandal u Engleskoj: Pop legenda pod istragom, silovao 14-godišnju devojčicu?

Jedan britanski pop pevač, krajem prošlog veka na vrhuncu popularnosti, trenutno je pod istragom zbog optužbi za silovanje tada 14-godišnje devojčice.

Identitet pevača i dalje je zbog istrage obavijen velom tajne a britanski mediji koji znaju o kome je reč ali ne smeju da pišu o tome, kažu da se radi o pevaču koji je u sedamdesetim godinama bio jedna od najpopularnijih ličnosti sveta.

„U SAD je navodno već prikazana snimak u kojem ga danas 50-godišnja žrtva imenuje. Pevač je u strahu da će njegovo ime procuriti u javnost i da će mu to uništiti ugled“, piše San.

Šta se tada togodilo.

Devojčica je stajala na koncertu ovog pevača u prvom redu i on je telohraniteljima rekao da je dovedu posle šoua u njegov apartman.

Ova devojčica i njena prijateljica mislile su da će se slikati sa pop legendom i dobiti autogram, a on im je ponudio šampanjac.

„Nisam tada ni znala šta je to, izgledalo je kao sok. To mi je bio prvi put da sam probala alkohol. Počeo je da mi govori kako sam lepa i da mu se sviđam, i dao mi još jednu čašu šampanjca. Sledeće čega se sećam je da me srušio na krevet i počeo da skida. Ono što je počelo nežno, ubrzo je postalo veoma bolno“, rekla je njegova žrtva.

Ona je dodala da joj je to iskustvo obeležilo ceo život, a tek 2013. godine poslala je pismo Skotland Jardu. Tada je odbačeno, ali dolaskom novog rukovodstva, slučaj je ponovo otvoren.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike