najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Solomun se vraća na Exit

Jedan od lidera današnje elektronske scene Solomun, vraća se na Exit Dance Arenu 7. jula, sa neuporedivo većim statusom na svetskoj sceni u odnosu na njegov debi na Exitu 2010. godine, najavili su organizatori.

Iako je odrastao u Hambrugu, Mladen Solomun je rođen u Travniku, što ponosno ističe svuda, ali i prikazuje u svojim nastupima gde svetskoj publici prezentuje zvuke sa ovog podneblja.

Iza sebe ima nagrade za najboljeg disk džokeja i producenta godine, a trenutno je sa svojom žurkom “Solomun +1” jedan od nekrunisanih kraljeva Ibice, rame uz rame sa imenima kao što su Rićie Hawtin (Enter) i Marco Carola (MusicOn).

Vlasnik je uticajne etikete “Diynamic”, kao i veoma cenjene alternativne izdavačke kuće “2DIY4”.

“No Sleep Novi Sad”, druga po veličini elektronska bina Exita, idućeg leta tokom četiri noći iza tunela u skrivenom zaleđu Dance Arene, predstaviće neke od vodećih svetskih klubova i izdavačkih kuća u okviru novog programskog koncepta.

Svoj dolazak na Exit prvi je potvrdio jedan od vodećih svetskih klubova, Concrete iz Pariza, koji će održati svoju planetarno poznatu žurku 9. jula.

Njihovu programsku noć na Exitu predvodiće tehno vunderkind i zvezda nove generacije Tommy Four Seven, a pratiće ga vodeći Concrete rezidenti i aktuelni lideri pariske tehno scene Antigone i Francois X, te zvezda u usponu Shlomo.

Nastupe na magičnoj Exit Avanturi 2016 među prvima su potvrdili i trenutno najveća svetska hip-hop zvezda, Wiz Khalifa, indi-rok senzacija Bastille, izrazito traženi londonski reper Stormzy, belgijski hitmejker Lost Frequencies, kultni muzički kolektiv Dub Pistols i najtraženiji holandski bend Kensington.

Prati ih i impresivna lista bas izvođača, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum”n”baš prvaci Đ Hype i Andy C, te najveće dabstep zvezde Modestep i Zomboy. Pridružiće im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exita rezervisano je za neponovljivu Ms. Dynamite.

Ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65 odsto popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike