U trendu

„Stay with me“ novi singl Ane Ćurčin pred koncert u DOB

Uoči velikog beogradskog koncerta Ane Ćurčin i njenog benda, koji je zakazan za 19. maj u Domu omladine naša talentovana i sve popularnija kantautorka, objavila je novu pesmu pod nazivom „Stay with me“.

Ana Ćurčin napominje da je nova psma nastala u vlažnom i vrelom Njujorku prošlog leta.

Pesma "Stay with me" je nastala u vlažnom i vrelom Njujorku, u ogoljenom letnjem aranžmanu uoči koncerta u Domu…

Posted by Ana Curcin Offical on Tuesday, May 16, 2017

„Snimila sam je u “ogoljenom“ aranžmanu uoči beogradskog koncerta. Pesma je kao neki pogled u budućnost, ispovest, obraćanje voljenoj osobi“, kaže Ana o svojoj novoj numeri, koju će premijerno izvesti pred publikom u Domu omladine Beograda.

Muzički ova ogoljena verzija „Stay With Me“ je inspiraciju našla u Joni Mičel, uz pogled preko ramena Cat Power, zrnce magije Damiana Jurada i šum Bona Ivera.

Ana Ćurčin vredno radi na novim pesmama, koje će snimiti tokom leta i koje će se naći na njenom drugom studijskom albumu.

Pored ove nove numere koja je snimljena, još neke od novih pesama publika će moći premijerno da čuje uživo na koncertu u Velikoj sali DOB-a.

Ulaznice za koncert 19. maja u DOB-u su u prodaji po ceni od 500 dinara.

Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu i odrasla u Moskvi. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, u rasponu od indie-rocka do američkog autorskog folka, uz privlačne arome bluza i soula.

Aktivno nastupajući od decembra 2012. godine, solo ili sa bendom, svoju muziku predstavila je širom regiona, ali i sveta.

Tako ju je, osim u Srbiji, publika mogla videti svuda po Evropi, od Holandije do Rusije. Bend Ane Ćurčin čine Goran Antović, Marko Cvetković i Marko Benini.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike