najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Sve spremno za Šabački letnji festival

Četrnaesto izdanje Šabačkog letnjeg festivala počinje 29. i trajaće do 31. jula na prostoru Šabačke tvrđave i Starog grada, najavili su danas organizatori.

Prvog dana publiku očekuju “Sprž”, “Eleven”, Zvonko Bogdan, “Bajaga i Instruktori” i “Who See”, subota je rezervisana za nastupe bedova “Slonz”, “VIP”, “Atheist Rap”, “S.A.R.S”, “Van Gogh”, a 31. jula sviraju “Kofein”, “Siempre Peligroso”, “Ničim izazvan”, “Hladno pivo” i Marčelo i “Napeti Quintet”, kao i druga imena regionalne muzičke scene koja će se smenjivati na “Jelen Main Stage”-u i “MTV Party Areni”.

Zbog velikog interesovanja, u prodaju je pušten ograničen broj VIP karata po ceni od 1.500 dinara.

Cena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 1.000 dinara, dnevne karte su 400 dinara, dok je za trodnevno kampovanje uz festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1.800 dinara.

Kamp će biti ograđen, sa obezbeđenim toaletima, tuševima sa toplom vodom, strujom, tekućom vodom i obezbeđenjem koje će brinuti o kamperima.

Kamp se otvara 29. jula u 11 sati, a zatvara se u ponedeljak, 1. avgusta, u 16 časova.

Pored bogatog muzičkog programa, organizatori su spremili zanimljive propratne sadržaje, kao što su “Guitar Hero” kutak, bazar sa rukotvorinama i suvenirima, platforme za fotografisanje, a biće predstavljeni i društveno odgovorni projekti poput “Čep za hendikep” i “ReCan”.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike