U trendu

Uskoro novi album Robija Vilijamsa

Najzad jedan konkretan i "normalan" članak o ovom pevaču. U prošlosti smo se više bavili njegovom opsednutošću vanzemaljcima nego muzikom. Ni sam nisam siguran koliko da verujem u te priče, ali očigledno da je čovek opsednut izvanzemaljskim životom. Čak je i sam najavljivao da će završiti svoju muzičku karijeru i posvetiti se proučavanju tog fenomena. Srećom, odustao je od toga, barem za sada.
Naravno, govorimo o Robiju Vilijamsu (Robbie Williams). Naime, ovaj poznati engleski muzičar objavio je detalje vezane za svoj novi solo projekat, koji bi trebalo da se pojavi u prodaji ove jeseni, tačnije 9. novembra. Osmi studijski album nosi naziv "Reality Killed the Video Star" i naslednik je ploče "Rudebox" iz 2006. Sam autor je izjavio da album "razbija" i da će publika imati priliku da čuje "starog Robija, novog Robija i jednog Robija kojeg niko do sada nije imao priliku da upozna". Jako zanimljivo. Prvi singl s ovog ostvarenja, "Bodies", izlazi 12. oktobra, i zapravo je prvi nakon singla "She’s Madonna" iz 2007, koji je uradio s grupom "Pet Shop Boys". Spomenuti singl, kao i album, producirao je Trevor Horn (Trevor Horn), a sve je snimano i miksovano u Londonu.
Moje poštovanje prema ovom pevaču naprasno je naraslo nakon njegovih sjajnih dueta, pesme "Somethin’ Stupid" s glumicom Nikol Kidmen i "Kids" sa pop ikonom Kajli Minog, kao i fenomenalne numere "The Road to Mandalay". Da je reč o izvrsnom pevaču govore i brojke od preko 55 miliona prodatih albuma širom sveta. U Velikoj Britaniji prodao je više albuma kao solo pevač od bilo koga drugog. Čak je ušao i u Ginisovu knjigu rekorda kada je, objavivši početak svoje turneje 2006. godine, samo u jednom danu prodao neverovatnih 1,6 miliona ulaznica. Nisu ga mimoišle ni nominacije za prestižnu nagradu Gremi, a čak 15 puta dobitnik je priznanja na dodeli "BRIT Award", što ga ponovo čini najuspešnijim u istoriji ove manifestacije. Brojke od kojih se zaista vrti u glavi. Svaka čast! Eto, iako mu je karijera počela već sa 15 godina u bojz bendu "Take That", vremenom je uspeo da se izdigne iznad te "klinačke" faze i postane ozbiljan i priznat pevač. I više od toga. Na sve ovo dodajemo da je Robi Vilijams rođen 13. februara 1974. godine, pa vi sad vidite koliko je tek vremena pred njim za nove uspehe. Čekamo novi materijal.
Više informacija

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike