Zagrebački pop bend u Savamali

Popularni zagrebački alternativni pop sastav Pips Chips & Videoclips nastupiće u petak, 30. oktobra u Mikser House-u, kada će svirati hitove iz svoje dve decenije duge karijere i pružiti beogradskoj publici priliku da iznova doživi njihovu muzikom i emocije koje nosi.

Pips Chips & Videoclips su jedinstvena pojava na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni – istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni – pravi su primer modernog pop sastava.

Svojiu bogatu karijeru započeli su 1992, kada je njihov singl, “Dinamo ja volim”, nastao na tragu čuvene “You”ll never walk alone”, srušio sve rekorde slušanosti i postao autentična urbana himna buntovničkog karaktera, navode iz Miksera.

Narednih godina radili su muzičke podloge za pozorišne predstave, da bi 1995. objavili drugi album “Dernjava” koji im je doneo “Porina” i veliku popularnost u celom regionu.

Pips, Chips & Videoclips su svojom biografijom pokazali kako je moguće izdići se iznad uskih okvira sredine u kojoj su nastali i stvarati muziku i “predstavu” oko nje na svetskom nivou. Reč je o bendu koji profesionalnost uzima kao svoj “modus operandi” i uviek je spreman da sipuni očekivanja publike, bez obzira na okolnosti, dodaju organizatori.

Ulaznice za su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi) po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 700 dinara.

(Tanjug)

Ostavite komentar