najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Životni pad čoveka koji je jednom pesmom osvojio svet

Korejski reper Psaj publici je postao poznat pre četiri godine kad je njegova pesma ‘Gangnam Style’ zaludela svet. Pesma je na Jutjubu do danas pregledana preko 2,5 milijardi puta.

Pravo ime ovog repera je Park Je Sang, a pesma koja se tada internetom proširila brzinom munje, najpopularnija je pesma korejskog popa u istoriji i upisana je u Ginisovu knjigu rekorda. Zbog velike popularnosti njihovog muzičara, Južna Koreja se našla u centru pažnje pa je Psaj postao i ambasador turizma.

Usledile su pesme ‘Gentleman’ i ‘Hangover’ koje nisu uspele da ponove uspeh ‘Gangnam Stylea’. Ipak 2013. godine Psaj je priznao da je velika slava na njega itekako uticala pa se odao alkoholu. U jednom intervjuu priznao je da pije i danju i noću.

– Votka je moj najbolji prijatelj. Ako sam srećan pijem, ako sam tužan pijem. Ako pada kiša, pijem, ako je sunčano pijem – izjavio je tada, i dodao da alkohol ne konzumira jedino kada je mamuran.

Psaj je imao teško detinjstvo, nije se slagao sa ocem, a u mladosti je završio i u zatvoru zbog pušenja marihuane. U spomenutom hitu, Gangnam označava elitnu četvrt Seula koju Psaj ismejava.

– Gangnam bih uporedio sa Beverli Hilsom jer u njemu žive bogati i slavni. Ali pravi stanovnici Gangnama nikada se neće hvaliti svojim poreklom, za razliku od novih bogataša koji su ras­­trošni i opsednuti izgledom, novcem i mo­­dom. Ja progovaram o tim pozerima, o ljudima koji se očajnički trude da budu nešto što nisu – objasnio je tada.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike