Zvezde svetske bas scene na Exit Avanturi

Na “Exit” dolazi britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, furiozni ruski trio Teddy Killerz, kanadski baš majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-baš zvuka Sarah Farina, najavili su organizatori.

Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se apsolutna dnb superzvezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC.

Na otvaranju “Exit” festivala 7. jula, na glavnoj bini nastupiće britanski duo Sigma, vlasnici hita “Nobody to Love” koji im je doneo dve nominacije za BRIT nagrade.

Sarađivali su sa najvećim zvezdama, a krajem prošle godine izdali su album “Life” kojim su oduševili i fanove i kritiku.

Drugog dana “Exita”, publiku će zagrejati Sarah Farina, čiji setovi savršeno uklapaju teški baš i futuristički ritam sa izletima u R&B i UK Funk. Farina svoj stil opisuje terminom rainbow-baš (bas u duginim bojama).

Na glavnu binu 8. jula stiže i Congo Natty poznatiji kao Rebel MC. Njegov prepoznatljiv zvuk je mešavina pop-repa uz primese hip hopa, dens muzike i regea.

Kanadski drum”n”baš producent Rene LaVice publiku očekuje 9. jula na glavnoj bini.

Uz veliku podršku “175 bpm” elite među kojima su Sub Focus, Sigma i Andy C, tvorac RAM Records, LaVice je postao jedan od najtraženijih disk džokeja baš muzike.

Grigory Cherekaev, Anton Mashevsky i Oleg Cholovskii, poznatiji kao Teddy Killerz razigraće publiku na glavnoj bini “Exita” 9. jula.

Poznati po raznolikosti, na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviće miks koji sadrži drum”n”baš, dubstep, trap i breakbeat.

Vodeći dubstep i drum and baš producent Sub Focus, zajedno sa MC ID-jem, stiže na glavnu binu “Sea Dance” festivala u petak 15. jula, uz neke od najpoznatijih hitova poput “Rock It”, “Follow The Light”, “Last Jungle” i “Out of The Blue”.

Iste noći, na glavnoj bini Sea Dance festivala stiže i čuveni bristolski duo My Nu Leng, koji čine bejseri Tommy i Jammo, a kojima će se na sceni pridružiti i Dread MC.

“Exit” se održava od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a “Sea Dance” od 14. do 16. jula.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Oznake