U trendu

Adrijana Lima prvi put pokazala prelepe ćerke koje je dobila sa Markom Jarićem (foto)

Adrijana Lima objavila je na Instagramu fotografiju koja je u kratkom roku dobila više od 300 hiljada lajkova.

Brazilska manekenka je do sada ćerkice koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem krila od očiju javnosti , ali je na oduševljenje svih pokazala kako sada izgledaju 9-godišnja Valentina i 6-godišnja Sijena.

Sudeći po reakciji Instagrama, njih dvije bi mogle krenuti mamini stopama.

„Ponovno sam kod kuće s ljubavima svog života, Valentinom i Sijenom. Tako sam srećna što sam vaša mama“, napisala je Lima u opisu slike.

Lepa 38-godišnja manekenka je u braku sa Jarićem bila od 2009. godine do 2016. Iste godine kad se udala, Adrijana Lima je dobila srpsko državljanstvo.

„Devojčice su prelepe. Tvoji klonovi“, rekli su, između ostalog, obožavaoci Lime o njenim devojčicama.

7 komentara
 1. DA - DA

  Sasvim prosečne, pomalo lepuškaste devojčice. Budući da ćerke 90 % liče na očeve (u šta je ova Lima gledala, slepa kod očiju, – očigledno u dolare), kada odrastu velovatno će se okrenuti na Jarića, a onda zbogom modeling, – pusti mamin sanak.

 2. Anonimni

  Bas su slatke. Na slikama koje sam ranije vidjala, nisu izgledale ovako. Bile su tamnije i mnogo vise licile na tatu….pored ovakve mame. Nadam se da Lima, kao mnogi pacenici, ne fotosopira svoju decu. Uzasavam se kad vidim da neko od mojih poznanika to radi. Povecavaju deci, cak i bebama, oci, sminkaju usta, sredjuju ten… Sta se time dobija, osim sto deci od malena stvaraju komplekse… Deca su sama po sebi lepa.

 3. bambi

  A konj je sad pa ova, keve ti?

 4. Slavica

  Lepe na mamu

 5. Anonimni

  lutkice male ♡

 6. Anonimni

  Liče, srećom, na mamu.

 7. Anonimni

  Lepo na tatu ♡

Napišite komentar