Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao „okršaj“ decenije! (foto)

Kako je mnogo ranije najavljeno koje slavne holivudske ličnosti i glumačke dive će se pojaviti na 75. dodeli Zlatnog globusa, svi su željno iščekivali susret ljutih suparnica Dženifer Aniston i Anđeline Džoli, koji se konačno i dogodio!

Kako pišu svetski mediji, Dženifer je vešto uspela da izbegne Anđelinu na crvenom tepihu i to na vrlo očigledan način.

Naime, dok je Anđelina, kao i sve zvanice koje su stigle, sa sinom Paksom pozirala na crvenom tepihu, Dženifer se na istom uopšte nije ni pojavila.

Anistonova je odmah ušla u salu u kojoj se održavala ceremonija, gde je sa Karol Burnet dodelila nagradu  Elizabet Mos, zvezdi serije „The Handmaid’s Tale“. Međutim, iako su se u prvom delu večeri zaobišle u širokom krugu, slavne holivudske dive došle su na „Netflix“ afterparty u Beverli Hilsu!

Ipak, i tu su se izgbegavale, iako su se u jednom trenutku našle oči u oči, izuzetno blizu jedna drugoj.

Dženifer i Anđelina poslednji put su se srele 2015. godine na „Critics’ Choice Awards“. Pre toga, do susreta je došlo 2009. godine na dodeli Oskara, prenosi Telegraf.

Dženifer i Bred tačku na brak stavili su u januaru 2005. godine, nakon pet godina ljubavi. Bred je Dženifer ostavio upravo zbog Anđeline, koju je upoznao na snimanju filma „Mr & Mrs Smith“.

Anistonova i Pit važili su za najlepši i najvoljeniji holivudski par, a upravo zbog toga njihovi fanovi godinama su osećali odbojnost prema Anđelini koja, navodno, i dan danas traje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike