Bajka, al’ zamalo: Evo kako su se „smuvali“ Donald i Melanija Tramp

Za američkog predsednika Donalda Trampa i američki vrapci na granama su znali da je oduvek voleo žene. Baš mnogo.

Svoju sadašnju suprugu, prvu damu SAD Melaniju Tramp upoznao je 1998. godine na jednoj fensi modnoj žurci u klubu Kit Kat na Menhetnu.

U to vreme Tramp je živeo odvojeno od druge supruge Marle Mejpls a pričalo se da je u vezi sa norveškom naslednicom Selinom Midelfart.

Na žurci na Menhetnu Tramp je prilazio mnogim devojkama ćaskajući s njima, a onda je spazio Melaniju Knavs.

„Trebalo je da te večeri upoznam drugu ženu koja je sedela kraj Melanije. Međutim, pitao sam prijatelje ko je ova lepotica“, rekao je Tramp na gostovanju Lariju Kingu 2005. godine.

Melanija je, ispostaviće se kasnije, baš u to vreme imala jako malo novca u Njujorku i planirala je da se vrati u Istočnu Evropu.

Tada 28-godišnjakinja, lepa Slovenka pristala je da na zabavi italijanskog biznismena Paola Zampolija proćaska sa Trampom.

 

„Želeo je moj broj telefona, ali bio je u tom trenutku na sastanku, pa mu ga naravno nisam dala. Rekla sam mu da mu ne dam broj, neka on meni da svoj pa ću ga nazvati. Zanimalo me je kakav će mi broj dati. Ako mi da svoj poslovni kontakt, neću hteti da imam veze s njim“, rekla je Melanija godinama kasnije za Harper’s Bazaar.

Donaldu se Melanija jako dopala pa joj je dao sve moguće svoje brojeve telefona.

Na prvom sastanku, izašli na večeru u „Mumbu“, popularni klub u koji su išli poznati s „A“ liste, piše New York Times.

„Još tada joj je govorio da će biti samo njegova i da može da zaboravi na druge momke“, prenose američki mediji.

Mesec dana kasnije odveo ju je svojim privatnim avionom u Palm Bič.

Sedam godina kasnije venčali su se, a danas je ona prva dama koja se nedavno uselila u Bijelu kuću. Prava moderna bajka, zar ne?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike