U trendu

Ben Stiler

Ben Stiler rođen je 30. novembra 1965. godine u Njujorku. On je sin Džerija Stilera i En Meare, koji su se svojevremeno proslavili u američkim komedijama. Stiler je svoju karijeru komedijaša započeo posle napuštanja Los Anđelesa 1984. godine. Najpre je sam pisao scenarije za pozorišne predstave u kojima je i učestvovao, a kasnije je imao i prvu ulogu u komediji „Sveži konji“ 1987. godine. Posle dve godine, dobio je ulogu voditelja humorističke emisije „Subotnje veče“, kojom se proslavio u Americi.

Usledio je i njegov popularni polučasovni „Šou Bena Stilera“ na MTV-ju. Narednih nekoliko godina Stiler režira i glumi u svojim filmovima, mada ne doživljava veću popularnost.

Godine 1997. Stiler režira svoj najuspešniji (u komercijalnom pogledu) film, „Cable Guy“, koji je veliki uspeh doživeo i zahvaljujući komičnom Džimu Keriju. U 2000. godini, Stiler se pojavljuje u filmu „Keeping the Faith“, a 2001. u ostvarenju „Zulender“.

U maju 2000. godine, Stiler se venčao sa glumicom Kristin Tejlor. U Holivudu je poznat kao odličan režiser i glumac u komedijama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.