U trendu

Bila je jedna od najlepših glumica devedesetih, a onda je uništila lice plastičnim operacijama (foto)

Sinoć je prikazana prva epizoda treće sezone kultne serije „Twin Peaks“, a sa njom je porastao interes za sudbinom glumaca koje je ta serija pre 26 godina proslavila. Do njih pojaviće se u novim epizodama, a deo stare ekipe odbio je ponovo da glumi u seriji.

U vreme emitovanja serije devedesetih, svet je bio opčinjen lepotom Lare Flin Bojl, naizgled hladne lepotice plavih očiju i tamne kose. Imala je 20 godina kada je dobila ulogu Done, a njen seksepil je očaravao muškarce širom sveta.

Bila je seks simbol ’90-ih, glumila je u filmovima poput „Ljudi u crnom“ i seriji „Pravda za sve“. U to vreme počelo je da se piše o njenoj ljubavi prema estetskoj hirurgiji koja je ostavila posledice na njenom izgledu.

Već otpočetka njene karijere ljubavni život lepe glumice privlačio je pažnju. Tokom snimanja Twin Peaksa bila je u vezi sa kolegom Kajlom MekLahlanom, a scenaristi su zbog toga morali da menjaju i radnju serije. Desetak godina kasnije zavela je večnog neženju Džeka Nikolsona, a od tad svoj privatni život skriva od javnosti.

Danas svako njeno pojavljivanje u javnosti povlači medijske natpise o novim promenama u njenom izgledu. Iako danas nema bore protiv kojih se toliko borila, izgleda mnogo starije od svojih 47 godina. Hirurzi su u nekoliko navrata izjavljivali da je operisala nos i da je preterala sa botoksom zbog koga više ni ne liči na sebe.

1 komentar
  1. milanovicsrbin

    a kakva je to lepotica bila…….

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike